skriverier tankespind
Show MenuHide Menu

Velsignet sexfri

5. januar 2009

Klumme oprindeligt bragt i Urban.

STATUS OVER 2008: NUL SEX!? Nul? Helt forundret bladrer jeg min hukommelse igennem og konstaterer: Jeg har faktisk ikke knaldet en eneste i hele 2008. Ret vildt for en udsvævende tidligere Ikastpige.Det har oven i købet været helt og aldeles med vilje. Det var ikke bare, fordi der ingen tilbud var i årets løb. (Måske ikke så mange, som min selvtillid godt kunne bruge, men der var mere end et, okay! (Der var to)). Men jeg gik alene hjem hver gang.

DET ER IKKE SÅDAN, at jeg ikke har lyst til sex (det har jeg altid). Jeg har bare ikke lyst til nogen bestemt mand, så derfor har jeg besluttet, at det med diller kan vente, til jeg igen møder en mand, jeg har lyst til. Den jagt på tilfældig sex, som mange singler deltager i, forstår jeg ikke. Jeg er aldrig kommet hjem med Mr. Fantastisk. Det er som oftest en Mr. ’Hvad fanden er det for et udslæt, du har der? ’. Og natklub-flirteri handler jo heller ikke rigtigt om sex. Det handler om at cruise efter en måske-kæreste. Men det må kvinder helst ikke sige højt – og mænd må slet ikke – derfor lader alle, som om vi kun er på jagt efter tilfældig sex.

MEN DET KEDER MIG, det med at stadse mig op for at vælte rundt i nattelivet og betale kassen for drinks. (Jeg får sjældent tilbudt drinks i byen. Jeg må mangle et eller andet i min udstråling (silikone sandsynligvis)). Dernæst flirte med alskens fyre for at finde en, der er single (eller siger, han er det…) og så hjem, så fuldesex og så snork. Jeg har så valgt cølibat i stedet. Det er slut med at søge efter Mr. Right i rodede, alkoholindsvøbte lagner. Jeg gider ikke tilfældig sex – mere. (Selvfølgelig har jeg lavet research nok til at vide, hvad jeg taler om. Hey, Gammel Dansk og halbal, behøver jeg sige mere?).

JEG UDARBEJDEDE EN cost-benefit-analyse af mine one-nightere og kom frem til, at jeg alligevel altid ender med at ligge og vente på, at han skrider, så jeg kan komme til at sove i fred. For helt ærligt, man ved det godt med det samme, man har fumlet bh’en af – selv. (Han har bare fumlet.) At det her ikke er den store kærlighed, og at hans glødende passion for monstertrucks ikke engang er charmerende på kort sigt. Så skræk, hvis han er en af dem, der vil blive og nusse i ske. For jeg vil bare have ham ud. Så jeg kan få lov til at være grim og morgenskide i fred! (Og med den bemærkning får jeg nok heller ikke meget sex i 2009.)