skriverier tankespind
Show MenuHide Menu

Dildo på afveje

21. april 2008

Klumme oprindeligt bragt i Urban.

JEG HAR EN VENINDE, der altid kommer galt af sted med sine dildoer. Og når jeg siger ’galt af sted’, så er det ikke sådan, at hun bruger dem forkert og får fysiske skader, som hun skal på skadestuen med eller noget. Hun er bare jævnligt ude for, at hendes dildoer stjæler opmærksomheden på ubelejlige tidspunkter (ikke, at jeg ved, hvad et belejligt dildo-tidspunkt er!?). Og når jeg siger ’min veninde’, så er det faktisk min veninde, det her sker for. Det er ikke mig selv! Det er ikke ligesom, når jeg skal købe et middel mod noget, der klør et uheldigt sted, og jeg siger til apotekeren, at det er til ’min veninde’. Jeg forsøger ikke at dække over mine egne dildo-pinligheder med en opfundet veninde. Altså ikke fordi jeg har oplevet vildt meget dildo-pinligt. Det har mest været noget med, at den har ligget fremme, når jeg har fået uventede gæster… det er faktisk lige meget, det var min veninde, det skulle handle om.

MIN VENINDE – lad os kalde hende Rikke (for det hedder hun) – ringede i sidste uge: »Nu er det sket igen,« hviskede hun, og straks sænkede jeg også stemmen, fordi jeg vidste, at jeg snart ville blive beriget med endnu et eksempel på, hvordan man kan komme uheldigt af sted med 20 centimeter vibrerende plastik.Det var under den store forårsrengøring. Rikke havde fundet en håndfuld dildoer, som hun besluttede at kassere. Aner ikke hvorfor. Måske har hun anskaffet et nyt vidunder eller også syntes hun, de var blevet slidte (!). I hvert fald stoppede hun alle de aflagte ned i den allerede overfyldte skraldepose. Her afbryder jeg kort historien og indskyder miljøbevidst, at udtjente dildoer vel bør af leveres i batteriapparat-genbrugskassen. Hun fnyser af min kommentar og siger, at det vil være »for pinligt.« Hun må jo vide det. I hvert fald ligger dildoerne øverst i skraldeposen, da Rikke senere skal til træning. Hun beslutter sig for at tage skraldet med ned. Så hun går altså ned af fortrappen – belæsset med træ-ningstaske, en stak aviser, en nytændt Prince og skraldeposen med det famøse indhold. Det må selvfølgelig gå galt. Ind af hoveddøren kommer den sexede underbo (som Rikke i forvejen har et akavet forhold til, fordi hun engang bankede på hos ham kun iført Barcardi-brandert og trusser.) Og her sker det så. Plastikhanken på den overfyldte skraldepose knækker. Rikke griber febrilsk med smøghånden. Men for sent. Posens indhold flygter ned ad trappen. Lige forbi benene på den sexede underbo, der stirrer måbende på de farvestrålende dildoers løbske færd. »Hvorfor sker den slags altid for mig,« spørger hun i telefonen. Jeg har ikke noget svar. Jeg griner simpelthen for meget.