skriverier tankespind
Show MenuHide Menu

Hvad med lidt sex i storbyen?

17. november 2008

Klumme oprindeligt bragt i Urban.

JEG SKAL SÅ meget til at se mig selv som Danmarks Carrie Bradshaw: Jeg er single, bor i storbyen og skriver klummer om det – kan man komme tættere på at være Carrie? Kun hvis jeg også var fiktiv. Det er virkelig en genial plan! Jeg kan omgående droppe mit politiske engagement, min miljøbevidsthed og min økonomiske sans. Fra og med i dag behøver jeg kun at gå op i mode og mænd. Og så til brunch med veninderne, hvor vi udelukkende snakker om mode og mænd.

MIT LIV VIL blive helt anderledes overskueligt, nu hvor jeg kan koncentrere alt min energi på at få fat i en mand – en vis hr. Stor, som jeg blot skal udvælge blandt tidligere erobringer (selvom jeg selvfølgelig samtidig skal møde nye mænd). Jeg kan slippe alt det med at fokusere på min karriere og den slags banaliteter – klummeskribenttitlen vil sikre mig adgang til fancy klubber og råd til labre designersko. (Vi må lige få snakket lønforhøjelse inde på redaktionen. Og finde ud af, hvem der kan overtale NASA).

MIN TID SKAL også prioriteres på en helt anden måde. Mere tid på at pleje kroppen – mindre på hjernen (hvad skal jeg med den? Hvor svært er det at stille en masse spørgsmål i en klumme? Okay jeg kan godt se, at jeg bliver nødt til at lægge meget i føromtalte arbejde med min krop,for selv at blive lækker nok til at holde stilen kørende. Men det er sikkert kun et spørgsmål om udelukkende at leve af råkostsalat, få en personlig træner og en endnu mere personlig stylist, som møder hver morgen og airbrusher mig fra top til tå . Jeg er også 15 år yngre end den virkelige Carrie, så det må give bonus!

DET GIVER MIG i hvert fald mange år endnu at leve det kærlighedshungrende storbyliv, der åbenbart er det ypperligste, man kan opnå. Og når jeg bliver 40, kan hr. Stor og jeg flytte ud i forstaden (Nærum eller noget), og til den tid kan jeg så blive helt desperat og hjemmegående.